Monday, December 21, 2015

Study week

Assalamualaikum..hai...haloo..

haaa...baca tajuk pun dah nervous kann :D
ye la...mana taknya...dah study week dah pun...dah nak exam dah pun....
HUAAAAAGHHHHH  >.<
nak jawab apa exam ni???tak study apa lagi ni..huhuhuh..
okayyy..di kesempatan ni Aienn  nak mintak maaf if ada salah n silap ngan korang... :(
maafkan segala salah n silap Aienn kat korang ye...maaf sesangat...
yang dibuli oleh Aienn apa semua...jangan terasa ye...sesaja je buli tu...
nak eratkan ukhuwah kita....heeee :D

okayy doakan kejayaan Aienn ye semua...
doakan moga Aienn dapat jawab exam dengan tenang..
n dapat result yang cemerlang

Kbye Assalamualaikum

Monday, November 16, 2015

Date ^_^

Assalamualaikum haii warga blogger sekaliannn

heee...Aienn just nak share rasa happy Aienn time cuti haritu je sebenarnya...
rasa happy dapat dating ngn kesayangan-II Aienn...
ada yang dah berhari, berbulan, bertahun tak jumpa pun ada...
Terima kasih sayang-II semua coz hadir perjumpaan kali ni..
Yang tak dapat hadir tu hope perjumpaan lain kali ringankan kaki-II anda untuk hadir ye...
Bukan selalu boleh jumpa anda semua...
Time ni lah kita boleh have fun, menggila sesama...
bila korang dah berkeluarga susah la kita nak jumpa nati... :D


nahhh...share sikit gambar..
bagi yang tak hadir date kali ni mohon jeles ye...
abe lo blanja kami semua makan.... :)

















































My Pet