Monday, November 16, 2015

Date ^_^

Assalamualaikum haii warga blogger sekaliannn

heee...Aienn just nak share rasa happy Aienn time cuti haritu je sebenarnya...
rasa happy dapat dating ngn kesayangan-II Aienn...
ada yang dah berhari, berbulan, bertahun tak jumpa pun ada...
Terima kasih sayang-II semua coz hadir perjumpaan kali ni..
Yang tak dapat hadir tu hope perjumpaan lain kali ringankan kaki-II anda untuk hadir ye...
Bukan selalu boleh jumpa anda semua...
Time ni lah kita boleh have fun, menggila sesama...
bila korang dah berkeluarga susah la kita nak jumpa nati... :D


nahhh...share sikit gambar..
bagi yang tak hadir date kali ni mohon jeles ye...
abe lo blanja kami semua makan.... :)

















































Wednesday, November 11, 2015

Rindu

Assalamualaikum...
Hai..
Salam sejahtera uolls

Alamak..macam mana ni...??
tolong please...hilangkan rasa rindu Aienn kat keluarga RK84 ni sikit >.<
haishhh...rindu yang amat ni..
nak muncul kat group kann ganggu orang pulak...
nak balik perlis sekarang kann...macam xdak faedah je..
bukan diorang ada pun...
nak scroll gmbr-II yang ada kann...nati kompem umi tnya "achik ni dah bkpo duk tgok gmbr tulo jahh??"
haaa...kannn tak pasai malu je..
Awak-II RK84 terrr...saya rindu ni....T.T
hurmmm...k la bye..
Assalamualaikum...
daaaa.....







My Pet