Thursday, January 23, 2014

BELAGAK... :P

Assalamualaikum n monim korang..

haa..ni Aienn nak citer sikit pasal sorang mamat kat Ask.fm yg agak belagak la.
Ayat dia..ya ampun...pagi-II dah buat org angin...

" Hey bro..,tolonglah jgn belagak sgt.
Ko ingat ko bagus ke???? "

sorry la bro..aku bukan apa..
bukan sengaja nak UPDATE-II ni...
tapi aku baca ayat ko...terus angin satu badan...
so, ni salah satu cara nak hilangkan marah aku la..
kalau ko tak rasa bersalah..
takpe..ko tak payah nak terasa la...

Pengajaran hari ini ::: 

guys..korang jgn belagak dgn mana-II org..
biarlah diorg je yg belagak dgn korang..
yg rugi nanti diorg..korang tak rugi apa-II pom...
coz diorg akan kehilangan kawan yg sebaik korang..

That's all from me.. :)
Buat bro...sorry aku update pasal ko dekat blog aku yg tercinta ni..\
aku juz nak kasi pengajaran buat semua kawan-II aku yg aku sayang je..
bukan apa bro...
so..,aku tak nak fikir lagi..
aku maafkan ko walaupom ko tak reti nak mintak maaf..

Budak kechik yg bengang,



Wednesday, January 22, 2014

Okay..
Firstly Aienn nak ucap.....

ASSALAMUALAIKUM
n
HAI korang

macam boring..macam nyampah je..
heeee..
Alamak boring sgt-II da ni..
baru satu bulan lebih kot duduk saje-II kat umah..
dah bosan gilerr..

so,
Aienn nak mintak pendapat korang ckit..
dermalah idea dekat Aienn ni..
korang tak kecian ke kat Aienn..
Boring sgt tau..
buka FB...xde apa yg menarik pom...
buka Twitter...huhh bosan..
buka ask.fm .... xde soalan yg perlu dijawab...
Huhhh..
lama-II sakit hati juga duduk kat umah sorang-II ni..
Bosan la..

Mana kawan-II Aienn ni..
jom la kita kuar..
bosan la duduk kat rumah
Hello..
mana korang ni..
JOM..JOM...n JOM..

sorry la...
Aienn update mende yg ntah ape-II
bukan ape out of idea guys..
ByeBye..
Salam



Budak senget membebel..

Sunday, January 19, 2014

HAPPY BIRTHDAY Akim Ahmad

Assalamualaikum n morning uollss..

ok..to my superb beloved abam, Akim Ahmad..
I am so sorry coz xsempat nak wish birthday abam semalam...
SORRY :-(

n to my lovely family, Gafimmer :)
Sorry sgt-II coz tak dpt join korang buat aktiviti #KerjaGila dekat twitter..
Frust sgt tak dpt join korang..huhu
tapi takpe...trending jugak kan??? Alhamdulillah :)
Guys sorry sgt-II yew..

n so....,
Aienn nak wish
HAPPY BELATED BIRTHDAY
MY SUPERB COMEY ABAM,
AKIM AHMAD..
  1. moga pjg umor n always dimurahkan rezeki 
  2. makin comey n encem
  3. u will be my idol 4ever n ever ^_^ Inya-Allah
  4. n i will always support abam...
  5. u are the best abam,,,
  6. Gafimmers luv u so much
dear Gafimmers...
i luv u guys so much..
tq 4 everything..
tq my seconds family... :)

I LUV U, my idol...>>>abam Akim

ikhlas dpd budak Gafimmer yg agak nakal...,

Thursday, January 2, 2014

AKHIRNYA :)

Finally...YEA!!!

Opps..lupa pulak...
ASSALAMUALAIKUM.....n SELAMAT PETANG GUYS...

apa yg FINALLY sgt tu???
ha...akhirnya Aienn sempat juga nak hasilkan satu foto yg terdiri dpd sume member 5ST1 kat SMKSI taun lepas...ALHAMDULILLAH syukur.... :)

nak tgok???


haa..korang macam mana??
cantik-II n handsome-II kan???
mesti la my dear...
kawan-II Aienn kan tu... #PerasanJeLebih
hehe...btw guys..i miss them so much...
I feel lonely without them....
~Bila Nak Jupe???Rindu Niey

ok bye.. i got to go now...BYEBYE...ASSALAMUALAIKUM :::::)   

My Pet