Tuesday, January 24, 2012

Jom Vote

hahhh...sebenarnye lame dah Aienn nak kasi tau korang cume asyik terlupe aje...
okey kali ni confirm ingat...
korang boleh tolong x???
jom kita ramai2 vote sebagai Artis Lelaki Paling Popular Online kat http://abpbh.com.my/calon/artis-lelaki-paling-popular-online 
okey camne stuju x???jom arghh kitew ramai2 undi Akim...PLEZZZ...




Monday, January 23, 2012

Ucapan khas buat teman

Salam...hye...
pstttsss...mai la dgr cikit ucapan Aienn niey...!!

Assalamualaikum ..selamat malam dan salam 1 Malaysia... *heheheh over plak*
okey pertama skali buat rakan2 yg same umur ngan Aienn...congrate cuz korang telah berjaya mendapat result yg cemerlang mase PMR taun lepas...then Aienn nak ucap congrate cuz korang dpt masuk skolah SBP atau pown MARA...bg yg xberjaya...xpe korang pown bleh berjaya jugak...so, don't worry!!
okey..niey ucapan khas buat kawan2 SMKSI yg berjaya ke SBP atau pown MARA...korang..gudluck yerr...Aienn pasti rindu korang yg berada jauh di sana...always ingat Aienn yerr..always in contact tau...!!


Saturday, January 21, 2012

Aku suke MV lagu nie!!

perghh..buat pengetahuan korang sume..Aienn suke sgt MV lagu "I'll Be Back" by 2PM....
bukan ape!!cuba korang tgok...perghh smart abess..dgn dance nyerr!!AWESOME la MV nie!!
xcaye???okey mai Aienn buktikan!! Terimalah MV lagu "I'll Be Back" by 2PM...Confirm korang suke
 camne???best x???tu larr tdiey Aienn dah kasi tau...tpiey korang xcaye..skarang dah caye kan???
okey la..korang layan larr lagu niey dlu..nati Aienn berblogging lagi..Salam...ByeBye

Wednesday, January 18, 2012

BIRTHDAY AKIM AF7

okey...macam korang tau..ari niey merupakan ulang taun akim yang ke-21...
 heheheh :) adew lagu ckit buat akim yg berada jauh di sana :)terimalah


opppsss..hampir jer nak lupe post gmbr yang aienn edit buat akim..hopefully akim suke..
aminnnn...



gmbr niey xbrape cantekkk tpi aienn edit niey khas buat akim :)




Monday, January 16, 2012

Homework oh Homework

Sejak awal taun niey aku jadi bdax busy...
bukan ape!!busy dgn homework yang byk ^_^
kerja skolah aku bagaikan "BUKIT"...tiap2 ari aku kena tid0w lambat...
nak wat camne dah masuk menengah atas...Subjek bertambah means homework pown mesti bertambah... 
xpiey xpe la...aku bleh mahirkan diri dlm subjek2 nie... 


Aienn Fighting!!! CHAIYOKK2

Friday, January 13, 2012

Hari Yang Indah :)

Ha...citer nie sbenarnye lame dah...Yang aku ingat ia berlaku taun lepas time hari Sabtu...time tu ada Jom Heboh kat Kelantan... 
Ape yang best sgt hari tu????ehem.ehem...offcourse la aku dapat jupe Akim..best kot!!!
Yang xbrape bestnye adalah aku xsempat bergambar ngan Akim...cume dpt ambekkk gambar Akim n Tomok yg sedang busy perform kat atas pentas...tpi xpe la...yang penting aku dah jupe ngan Akim...
Satu lagi yang best adalah dapat dengar Akim n Tomok secara live...perghh..terbaekk la diorang punyer performances

Tuesday, January 10, 2012



 ASSALAMUALAIKUM...eherm.eherm.eherm...ade owg x???
 
Dah lama x update blog..*rase windu lak*....
last day mase ari pertama skolah..bukan ape..HOMEWORK banyak sgt..
dah bengkak abess jari aku wat homework yang banyak... 

okey! blog kali ni aku rase mcm nak kasi lirik lagu berserta video lak buat korang sume...
jeng.jeng.jeng TERIMALAH!!!!!!




Although loneliness has always been a friend of mine
I’m leavin’ my life in your hands
People say I’m crazy and that I am blind
Risking it all in a glance
And how you got me blind is still a mystery
I can’t get you out of my head
Don’t care what is written in your history
As long as you’re here with me
I don’t care who you are
Where you’re from
What you did
As long as you love me
Who you are
Where you’re from
Don’t care what you did
As long as you love me
Every little thing that you have said and done
Feels like it’s deep within me
Doesn’t really matter if you’re on the run
It seems like we’re meant to be
I don’t care who you are (who you are)
Where you’re from (where you’re from)
What you did
As long as you love me (I don’t know)
Who you are (who you are)
Where you’re from (where you’re from)
Don’t care what you did
As long as you love me (yeah)
I’ve tried to hide it so that no one knows
But I guess it shows
When you look into my eyes
What you did and where you’re comin from
I don’t care, as long as you love me, baby
I don’t care who you are (who you are)
Where you’re from (where you’re from)
What you did
As long as you love me (as long as you love me)
Who you are (who you are)
Where you’re from (where you’re from)
Don’t care what you did (yeah)
As long as you love me (as long as you love me)
Who you are (who you are)
Where you’re from
What you did
As long as you love me
Who you are (who you are)
Where you’re from (where you’re from)
As long as you love me
Who you are
As long as you love me
What you did (I don’t care)
As long as you love me

camne???enjoy x...??hopefully korang enjoy
 okeyla ByeBye buat blog kali ni 

Tuesday, January 3, 2012

Sekolah BAgi TaHun 2012

3/1/2012 merupakan first day aku ke skolah bg taun 2012...heheheh:D form 4 sudah...
walau pe pown aku rase teruja abess nk g skolah..bukan ape...xsbr nk jumpe kekawan!!
bg aku first day ke skolah bg taun niey merupakan ari y sgt SEWEL + KLAKAR + BENGANG + HAPPY 


oh yerr lupe nk ucap happy new year buat korang sume...HAPPY NEW YEAR kawan-kawan..
n SELAMAT BERSEKOLAH buat korang sume :)




My Pet