Saturday, December 10, 2016

Morning people... :)

Papa,
update kali ni just luahan achik untuk papa..First at all, achik nak mintak maaf coz tak sempat nak pergi ziarah papa and abe time balik haritu...Kalau ikutkan hati, nak sangat balik lagi sekali minggu ni...pegi ziarah papa and abe..😢 I'm just miss you...really really you..

Pa, achik rasa depress sangat sekarang ni..yela semua projects, assignments, tests, presentations nak kena settle dalam dua minggu ni.. Lagi pun final dah dekat..hmm papa, doakan achik dari jauh tau.. Tapi achik selalu ingat pesan papa..."kalau stress, senyum! "  😉 
Achik...rinduu sangat kat papa ! You know what papa, I'm crying every time when I'm typing about you...Padahal dah satu tahun lebih dah papa pergi tapi your smiles, words , loves always in my mind.. Takkan ada orang yang boleh gantikan papa di sisi kami semua.. :(


Rindu nak pergi jejalan macam ni lagi.. Tapi kalau pergi lagi pun, ia dah takkan sama macam dulu...coz papa and abe dah takkan join kami lagi...

I don't know why..but seriously i'm crying... 
even achik dah besar panjang pun....achik ni still budak kechik yang sangat-II manja...yeaa...I admit it! But don't worry achik sentiasa sado depan family kita,.. hee..tak nangis pun masa nak lepaskan kakak kat suami dia even nak nangis jugak la...hehehe kawal diri kawal diri

k la papa, doakan achik makin rajin..makin pandai..makin kuat dan tabah untuk family kita...and dapat jawab exam nati dengan cemerlang dan dapat result yang baik-II je...

I LOVE YOU ! FOREVER LOVE YOU ♡😘 papa adalah papa achik buat selamanya... :)


dak manja ngatt,

My Pet