Friday, August 14, 2015

UNIMAP

Assalamualaikum n halooo semua :)

Alhamdulillah dgn izin Allah SWT Aienn dpt tawaran smbung belajar dekat Unimap..
Syukur sgt-II :)

InshaaAllah..
Aienn akan smbung dlm program IJAZAH SARJANA MUDA KEJURUTERAAN ( KEPUJIAN ) ( KEJURUTERAAN REKABENTUK PRODUK )..

sapa-II yg ada nmpk Aienn ke apa ke dekat Unimap nanti..tegur la..
n kpd akak-II n abam-II senior mohon tunjuk ajar ye...adikmu ni perlukan bantuan..
n buat bakal lecturers...mohon didikan mu...kalau saya lalai tegurla..
saya ni nakal sikit orgnye...Bhahahah

UNIMAP kau tunggu aku dtg :)

OK..byebye..doakan kejayaan Aienn...
Assalamualaikum guysss :D

from bakal siswazah,

Monday, August 10, 2015

Potret

Assalamualaikum n hai uolss :)

apa habaq na???
haaa..bagi yang dok tnggu UPU tu...goodluck naa..
cheq doakan all the best utk semua...
cheq pun nerbes jugakk sbenaqnya..

*ntah btul ntah idokk Aienn taip bhs utara ni...maklumla Ambo ni org timur tapi cuba utk mempelajari bhs negeri lain..hihihi :D ~tapi mcm pelik pulakk bila Aienn berbhs utara ni...hahaha.. ni mesti kes rindu dekat kawan-II di KMK dulu *

Ok-II...
pasai tajuk kat atas tu...
Potret..
haaa..dah macam nama lagu penyanyi peberet Aienn je :)
tapi sebenarnya bkn pasai lagu tu..
tapi tgok la mcm mne...
kot-II terselit serba sedikit pasai lagu tu...hihihi..
almaklumlah...Aienn sbg peminat Akim yang still berstatus student ni  takde masa n duit la nak support album Patriot dgn ikot p sama jelajah yg dia adakan..
so, kerja Aienn just dpt bantu peberet singer Aienn dgn promote serba sedikit album Patriot yang dah mmg tiptop, perfect ni la..


haaa...ni lah tujuan asal Aienn sebenarnya.,.
tenkiuu Nisa sayang untuk potret yang sgt cantik ni..
muka asal pun tak secantik ni..
Aienn pun jeles.. T.T
ada masa ada jodoh...tlg ajar Aienn ye.. :)
teringin nak belajar melukis camni

ok...sebab rasa diri ni free sgt harini..
sebab rasa taknak pikir pasai UPU..
sebab rasa nak merajinkan diri..
Aienn nak update pasai album Patriot pulakk..
uolllss...
beli la album ni..
serius tak menyesal...
lagu-II semua best...
Aienn ada peberet satu lagu niii...
tajuk dia Anugerah...sedappp sgt...
uollls jgn salah faham tau...
semua lagu yang Akim Ahmad nyanyi semua peberet Aienn...
tapi yang ni paling peberet la..
yang belom beli tu...beli-II la..
yang dah beli tu...alhamdulillah...boleh layan la ye...
haa..lagi satu...jom request ramai-II lagu-II Akim ni kat corong-II radio...
taktau nak promote mende lagi...
hahaha..kbye...lebiu...muachhh-II

My Pet