Friday, December 30, 2011

Gudluck wish...


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>gudluck dlm ape jua yg korang lakukan.. :)

Niey plak lagu drpd Akim

.JOM LAYANN.. confirm enjoy slamat mndengar kawan2

I'm Yours - niey bukan lagu akim..tpi lagu niey akim perform pd minggu ke-9 di AF7..persembahan yg aku paling suke time AF7

bengang - niey plak first single Akim...best tau :)


menunggu - yg nie favourite aku..

*okeyla...lagu akim ade byk agy sbenarnyer..xpi xbrapa kuat utk upload sumenye..hopefully korang enjoy

Antara lagu kegilaan aku drpd U-KISS


0330-video yg best and mant0pp

Man Man Hani - lagu yg mula2 wat aku kenal U-Kiss..best :)

Monday, December 26, 2011

BESTFRIEND 4 ever and ever!!!

chantekk x gmbr niey???okey..gmbr niey aku upload khas untuk kekawan sume... 
hopefully korang suke

Thursday, December 15, 2011

my family = my love

my lovely family


kawan adalah segala-galanyerr





niey baru ckit kawan-kawan aku...
okey..guys aku minta maaf lau gmbr korang xde kat cni..walaupun gmbr korang xde kat cni,korang tetap kawan aku...


Wednesday, December 14, 2011

nie poem yg paling aku suke cuz poem nie aku, mayati n anis baca untuk 'POEM READING COMPETITION'

now poem nie aku tujukan buat sume kwn2 yg kenal aku...

  BESTFRIEND

a best friend
is always there
whether you need advice
or a nice talk
or even a shoulder to cry on

a best friend
listen with her/his heart
and is always honest with you
eventhough the truth
may no be what you want to hear

a best friend
knows all you secrets
understands your fears
shares your dreams

a best friend
never stop believing in you
even if you give up on yourself
you are that kind of friend to me
and no matter what happens (2X)
you always will be (2X)
you are my best friend (2X)
MY FOREVER FRIEND..

Ratu Music + Ratu Youtube


hahh..Ratu Music n Ratu Youtube 2 bknnyerr sesape iktiraf aku tapi....heheheh :) aku iktiraf sendiri diri aku nie..bkn ape..aku sbenarnyerr minat sgt bidang music nie!!!asal dgr ada lagu bru jerr aku trus cari kat Youtube!!tu la pasal aku gelar diri aku nie Ratu Music merangkap Ratu Youtube...aku pasti akan layan Youtube apatah lagi lau lagu tu lagu drpd U-Kiss or Akim...biasela.. peminat setia diorg!!!


Monday, December 12, 2011

Akim VS U-Kiss


antara akim n u-kiss yg mane lbih  best???...
= bagiku dua2 n nie best...they are really owes0me







cayang dua2...dua2 best...mmg best gilerr...perghhh terbaekkk la

Sunday, December 11, 2011

Kawan2 3a1

hari demi hari berlalu...huhhh...cpt jugak erkk hari nie berlalu...aku pulak rase lame x jumpe kawan2 especially kawan2 3A1...

masih dalam ingatanku name diorg...diorg mmg best!!cyng diorg

  • farhana
  • fatihah
  • asnita
  • najihah
  • ruzita
  • ilah
  • asyiha
  • suziana
  • anis
  • khadijah
  • nani
  • elina
  • syafiqa
  • hasnieza
  • idayu
  • shahira
  • mayati
  • azura
  • hasmawati
  • nadzirah
  • syafiq
  • nashuddin
  • hadi
  • hakeem
  • eyo
  • asyraf
  • asy
  • azreen
  • aziman
  • amin
  • achik
  • helmi
  • alif
  • rafizi
  • zaim
  • farizal
rindu korang sgt2... huhuhu :'( rindu kat kelas kita...

AF oh AF

ntah kenape aku smakin rindu akan 'Akademi Fantasia '...

rindu sgt nak dgr kritikan juri terutamanya Adlin Aman Ramli (my favourite) ..huhuhu :(
aku rindu sgt sore pengacara : uncle aznil, AC, sarimah, Jimmy...
rindu sore pelajar2 af...especially AF7...korang mmg best!! :)
aku rindu Majalah Aksi jugak...

AF mmg BEST!!!

saranghea U-KISS...

kalau kat malaysia,my favourite singer  AKIM , kat korea semestinyerr U-KISS ... love you oppa

U-KISS members... :-

  1. soo hyun
  2. eli
  3. AJ
  4. kibum
  5. hoon
  6. kevin
  7. dongho
  8. lee kiseop
  9. alexander 
saranghea oppa...suke lagu diorg!! "TERBAEKK" bak kata BoBoiBoy
 

all about KIMHIN and KHAKIM

KIMHIN means Akim (AF7) + Farahin (aku la 2)
KHAKIM means Khadijah (my bestfrenz) + Akim (AF7)

okey!! why kitorg mention nama Akim kat situ ???
=because Akim merupakan our favourite Malaysian singer...ntah nape tetiba jerr terfikir nak buat nama y pelik macam nie...hhehehe :D


apa y akan berlaku if KIMHIN and KHAKIM bergabung ???
=juz like lagu ADAM and STACY...KIMHIN...KHAKIM bergabung meletup ahh!!! you all jgn main2 ngan kitorng...sume psal AKIM terkeluar when kitorng bergabung..sume lagu AKIM kitorng hafal tau...BOLEH masuk jgn lupa lirik...hehehhe :D


HOPEFULLY KIMHIN AND KHAKIM ALWAYS BERGABUNG!!



My Pet