Saturday, June 13, 2015

Chaiyookkk

Assalamualaikum...hai :D

okayy-II.. sebab 9 hari bulan haritu tahu result PSPM..
so, bila dah rasa free , ada masa mcm ni...Aienn just nak citerr-II sikit la pasai result..

okayyy..Aienn tahu ada yang berjaya dan ada yang kurang berjaya...
tpi takpe...rezeki masing-II..
bagi yang berjaya TAHNIAH uolllss...cayalah u did it :)
n bagi yang kurang berjaya...sokayy...uguyss did well already laa...
so,takyah kecewa sgt...usaha lagi...yg lepas biarkan lepas..

Haa..Ranking exam kali apacerr ye???
Matrik ku ( KOLEJ MATRIKULASI KEDAH a.k.a Changlun ) dapat nombor berapa ye?? -,-#
sapa yang tahu tu..cu citerr..cu citerr...
hahaha..tak kesahhh la...
kita dah buat yang terbaekkkk kan kawan-II...lecturers pun sama...the best kebabommm la...:)

buat kawan matrik Aienn yang kurang berjaya :)
awak bukan tak berjaya...tapi belum berjaya maybe..
saya tahu awak dah cuba yang terbaik...sokayy la...
gagal sekali bukan bererti gagal selama-lamanya...
ingat tau...
kejatuhan mematangkan kita..
maybe first try gagal...but jgn la cepat putus asa..
try n try again..until u get what u want :)
mana tahu...sebab gagal yang first ni lah...awak berjaya nanti..
lagi berjaya dari orang lain...mana lah tahu...
apa yang pasti setiap apa yang berlaku ada hikmahnya...
awak jgn risau...saya selalu ada di depan, belakang, kanan dan kiri awak...
so...chaiyokkk..try lagi sekali okayy kawann...

n buat yang berjaya esp my beloved classmates..my sayang....my ratu hati T.T sobsobss *rindu*
selamat maju jaya..chaiyookkk..jom kejar cita-II masing-II :)
actually Aienn ada video utk korang...
tapi apakan daya...line begitu jeloss dgn Aienn..
so,Aienn upload lain kali utk korang...
Korang...I missuuuu :*
muachhh banyakkk-II untuk sayang-II Aienn...hehehe





Kbye semua...peruttt dahh berbunyi mintak diisi... heeeeee
Assalamualaikum...
Salam sayang semua :*

Peminat setia Akim Ahmad,



No comments:

Post a Comment

My Pet