Monday, October 6, 2014

Raya yang teramat sibuk

Assalamualaikum :) hai semua...

" SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA "

apa citer raya tahun ni???
hurmm...agak letih..agak busy..
jadual agak padat..hoho.. 

raya kali ni Aienn beraya di rumah kedua Aienn iaitu hospital :'(
yelaa...papa kena msuk wad..
so, kami adik beradik jalankan tanggungjawab masing-II untuk jaga papa di hospital...
Sobsobs T.T sedih tak dpt pakai bju raya..tak dapat kutip duit raya...tak dapat makan biskut raya :(
tapi takpela...asalkan papa kembali sihat :)

btw...Aienn tak balik KMK lagi..
kawan-II jgn jeles ye..
jgn rindukan Aienn tau...esok Aienn balik ;) *bajet_ada_org_rindu

eh2...I should siapkan resume I sekarang :)
ByeBye..
Selamat malam
Assalamualaikum ^_^



Saturday, August 16, 2014

Boring di malam hari

Assalamualaikum :)

perghhh..malam ni xde mood langsung nak study bagai ni...
mana xnye demam UPS belum tamat..hehe * alasan semata-mata
UPS??
OK or KO??
ok la kot..heee :(
siyess susah T.T

okok...stop citer psal UPS..
meyhh kita citer psal my kesayangan , dear bro Akim Ahmad...
Yeeaaaa...
dear gafimmers,
Alhamdulillah sultan gafim telah berjaya mengekalkan kejuaraannya di muzik-II..
horeyyy...lebiu gafimmers..lebiu Akim Ahmad :) heee
tpi ingat guys...kita jgn terlampau bahagia tau...kita should kekalkan kedudukan lagu mewangi tu...
n tingkatkan kedudukan lagu dunia & syurga... :)

okbye..layan lagu mewangi ye..


Sunday, June 29, 2014

#KMK

Assalamualaikum n morning  :)

Alhamdulillah setelah sebulan di KMK, Aienn dah dapat ramai kawan ^_^
dan persahabatan antara Aienn, Trah, Thah,PG n Elah still macam dulu...kami still besties..
n actually KMK nim best..
semua best..part yg xberapa nak best juz part kena struggle lebih..tu jelahh...
yg lain semua best..























































love KMK <3 p="">ASSALAMUALAIKUM..
BYEBYE

My Pet