Saturday, December 10, 2016

Morning people... :)

Papa,
update kali ni just luahan achik untuk papa..First at all, achik nak mintak maaf coz tak sempat nak pergi ziarah papa and abe time balik haritu...Kalau ikutkan hati, nak sangat balik lagi sekali minggu ni...pegi ziarah papa and abe..😢 I'm just miss you...really really you..

Pa, achik rasa depress sangat sekarang ni..yela semua projects, assignments, tests, presentations nak kena settle dalam dua minggu ni.. Lagi pun final dah dekat..hmm papa, doakan achik dari jauh tau.. Tapi achik selalu ingat pesan papa..."kalau stress, senyum! "  😉 
Achik...rinduu sangat kat papa ! You know what papa, I'm crying every time when I'm typing about you...Padahal dah satu tahun lebih dah papa pergi tapi your smiles, words , loves always in my mind.. Takkan ada orang yang boleh gantikan papa di sisi kami semua.. :(


Rindu nak pergi jejalan macam ni lagi.. Tapi kalau pergi lagi pun, ia dah takkan sama macam dulu...coz papa and abe dah takkan join kami lagi...

I don't know why..but seriously i'm crying... 
even achik dah besar panjang pun....achik ni still budak kechik yang sangat-II manja...yeaa...I admit it! But don't worry achik sentiasa sado depan family kita,.. hee..tak nangis pun masa nak lepaskan kakak kat suami dia even nak nangis jugak la...hehehe kawal diri kawal diri

k la papa, doakan achik makin rajin..makin pandai..makin kuat dan tabah untuk family kita...and dapat jawab exam nati dengan cemerlang dan dapat result yang baik-II je...

I LOVE YOU ! FOREVER LOVE YOU ♡😘 papa adalah papa achik buat selamanya... :)


dak manja ngatt,

Tuesday, November 22, 2016

Assalamualaikum Papa :')

Assalamualaikum papa :')

Pa, Achik ada a really really good new for you and abe..guess what? Hmm you and umi will get a 'handsome' menantu hahaha maybe la maybe handsome >.<  hahaha but dont worry la.. I am so sure that he will love and take a good care of kakak just like how you did to us :)

Omaii omaii...3 days more and kakak gonna be a pretty bride and opcoz me, atoq and byna gonna be the super duper cute bridemaids to kakak.. heee...yaa-III.. I'm always be your most Perasan daughter actually :P

Pa, it is nice if you and abe are here celebrate kakak's wedding together with us.. I am sure that she will be a very very very happy bride..hahaha you know your daughters are too manja kann...hmmm jangan nangis masa kawen nati sudahh..*heee sorry kakak...achik bukan doa yang bukan-II tauu *
But its okayy coz I know you both are always by our sides even dalam mimpi achik pun papa and abe muncul hari-II.. and I also know that you and abe always look and pray for us from far right ? hmm we love you both !

Sobsobs I am crying while typing this actually... :( hmm I miss you damn much papa..seriously Achik rindukan belaian kasih papa...:'( I just wanna hug you, kiss you and Achik just nak manja-II dengan papa umi macam budak lain buat.. I love you..I really really love you...

btw pa..Achik dah tahun dua degree..Achik dah besar dah..hahaha walaupun papa rasa Achik ni kechik lagi... :)

Your cute + manja daughter,

Wednesday, September 28, 2016

Haii haii....Aienn di sini !

Assalamualaikum.... hai haii...

omaigad lama nya tak singgah kat sini...dah berhabuk habuk dah ni... rinduuu, sedih, sayu semua ada :( mana tak nya dah berbulan tak melawat blog kesayangan ni

korang semua apa khabar? sihat? Aienn harap semua sihat dan sedang bergumbiraaa..
hmmm kenapa Aienn lama tak muncul? hahaha Aienn ada je kat twitter, fb apa semua..
tapi nak update blog aje tak dapat...biasalah kat sini takdak line...kalau ada pun tak kuat...
harini dengan pelik bin ajaibnya ada line wifi kat rumah...hahaha laju pulak tu..
So, dapatlah Aienn lepas rinduu kat sini :)

K belajar? hmm Alhamdulillah makin rajin,.,,hahahha acah je,..awal lagi kan boleh la.. >.<
takdalah.. belajar sem ni alhamdulillah semua okay lagi,,korang?

Kk dahhh...Aienn nak layan youtube jap then nak sambung study math :) wish me luck for quiz today..
k bye...Assalamualaikum..muachhh :*

Hakakkk manis,

My Pet