Sunday, September 13, 2015

Ke Kangar ~

Assalamualaikum..
hai semua... :)

harini...kami ( Aienn dan Tiqah my housemate ) ke Kangar...
Alhamdulillah...
kerja gila yg tak pernah Aienn buat lagi...
ni pertama kali Aienn buat...
kerja gila apa???
bagus soalan tu....hihihi 😀
harini kitorg pusing satu Kangar just dgn jalan kaki...
mula la merungut penat...
Apa-II pun seronok la...
sebab ni kenangan ni...
kenangan sebagai seorang student,,,

First, kitorg p The Store ...
pusing-II...cari powerbank..
cari kepala charger fon :)
lepastu...
pusing-II cari First Touch...
punya la jauh First Touch tuuuu...
terpaksa lah jalan kaki cari dia....
Tanya sana...tanya situuu...
Akhirnya jumpalah First Touch...
demi ED relaku cari First Touch gituu...
bhahaha
semangat kannn??
mestilah...
nak belajar kena lah ikhlas...
semangat tu afdhalnya....

lepastu...kitorg p Aneka jap...
pusing-II last-II kitorg pun stop KFC and makan sekenyangnya...
hahaha...
ginilah rupa budak matrik kalau dah terlepas masuk u
dah lama kena kurung tetiba bebas lahh katakan...
ehhh.,..tetiba -.-"

nahhh..belanja gambar selfie sikittt :)






kbye...dah maghrib ni...
Assalamualaikum...
nati Aienn update lagi ye...Bye!

Si gadis manis,

Thursday, September 10, 2015

KEM !!!

Assalamualaikum..hai...
fuhhh... penat !

Apa yg penat sgt??
Dari tajuk pun dah tau naaa....
Penat sbb p kem la sayang oii...
Aienn sbenarnya baru balik dr kem kat Gua Kelam..
Actually ni first time first try Aienn masuk kat dlm gua..
bestttt !! pengalaman yg best :)

Ok kitorang yg p kem ni sbenarnya semua budak tahun 1 degree bawah fakulti pembuatan..
So, kat sini lah kitorang lebih mengenali antara satu sama lain..
Jadi....nanti nak blaja sesama,,tanya soalan senang la..
takde la kalut sgt..takdelah malu-II.. :D

Okaii..
Then, pasaii semalam..
Aienn n others kena belari 2 km then ada lah beberapa aktiviti lain..
Yg last utk aktiviti tu kitorg disuruh utk terjun ke dlm tasik..
tapi mcm biasalah...Aienn cepat bertindak dgn melarikan diri..
Bhahhaha

Lagi...kitorang byk habiskan masa dgn aktiviti berkumpulan..
Ahli yg hebat + fasi yg terbaik + fasi lecturer yg sempoi = superb group..
Seronok...terima kasih semua..

Phtu..Thanks kat semua yg terlibat..
PakDin terutamanya...
PakDin rock yoo!!!..

Kbye,!!
Assalamualaikum..

Si Comel Maybe ,

Saturday, September 5, 2015

MSK UniMAP

Assalamualaikum...hai uollllss !!

Yeaaa,,,finally !!!
Alhamdulillah Aienn diberi peluang untuk lanjutkan pelajaran Aienn di UniMAP..
Alhamdulillah...setakat ni...semua berjalan lancar...
Happy sebab boleh sambung belajar...

UNICITI
haaa....ni la...tempat kediaman Aienn untuk sem ni...
sem lain???
xtau la tu...kena tgok nanti la cmne..
tempat dia lawa...tak dinafikan...
dapat housemates yg baik-II...
jiran???
stakat ni semuanya okaii
hahaha xsempat nk berkenalan dgn semua lg...
Almaklumlah busy dgn minggu MSK...
inshaaAllah nati Aienn p jajah rumah sorg-II...
hahaha..tunggu tau geng UNICITI

MSK??
MSK kat UniMAP best...xde buli-II mcm kebiasaan MSK...
akak-II abg-II semua cun n handsome serta baik hati...
kat sini xde dgr akak jerit-II
" Adik cpt.. lari-II !! lmbt denda "
bersyukur sgttt dpt akak PPMS mcm ni...
Alhamdulillah...
tenkiu akak n abg untuk semuanya... :)

tu je kot...apa-II pun Aienn seronok ni,..
k la nk tido-II dulu,,,
nati nk bersiap-II untuk majlis penutup MSK malam ni pulakk..
wish me all the best ye uguysss...
n I wish u best of luck tooooooo....
muach..muachh.muachhhhhhh...
lebiuuu...
nati apa-II Aienn update pulak ye..
Assalamualaikum...
Bye!!

Si Kiut Miut,

My Pet