Sunday, December 2, 2012

HOLLA sumewnye.... !!!

Peace !!!
hehehe..Assalamualaikum n salam sejahtera uat pgunjung-II blogku y terCINTA..
okey..
aserr cam lama jew xUPDATE blog niey...hurmm..rindu la pl0pt... (:
ehemehem...korang apew citer skarang??? sihat??
xRINDU Aienn kew??hehehe
okey..ari ni aser cam nak UPDATE psal foto-II baru la..









 haa...niey pictures time nak pi skolah...kemas bilik guru..HUHUHU



 niey pl0pt picture keletihan...baru abess klas..nak balik umah.. :)

THANKS cuz sudi menderma mata korang sekejap untuk baca POST Aienn niey...
tataa...


Thursday, November 22, 2012

Happy Yang Teramat Sangat

Alhamdulillah...
Syukran Ya Allah.. :)

Apew yg buat Aienn epi sgt niey??
Okey2..buat pgetahuan anda semua esp para Gafimmer..
korang tau xberita niey....
berita apew???berita ni duk tsebar kat FB esp kat group Gerakan Penyokong Afiq Hakim (GAFIM)
haa...pasti korang da tau kan...
YEA!!! Akim da tercalon dlm Pencalonan Awal ABPBH 2012 ...
gembira ati Aienn bila dpt tau Akim tercalon...apatah lagi bila dpt tau Akim tercalon dlm 3 pencalonan...
ALHAMDULILLAH...


Monday, November 19, 2012

Berp0sInG TimE RAya HajI

Eh3...mcm mnew bleh lupew nk update psal rayew haji ari tu..
dah la rayew haji taun ni xbest mnew..huhuhu....
pe2 pown Aienn nk msuk picture2 time rayew haji....>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>




































hehehe..selesai sudah.


My Pet