Wednesday, September 28, 2016

Haii haii....Aienn di sini !

Assalamualaikum.... hai haii...

omaigad lama nya tak singgah kat sini...dah berhabuk habuk dah ni... rinduuu, sedih, sayu semua ada :( mana tak nya dah berbulan tak melawat blog kesayangan ni

korang semua apa khabar? sihat? Aienn harap semua sihat dan sedang bergumbiraaa..
hmmm kenapa Aienn lama tak muncul? hahaha Aienn ada je kat twitter, fb apa semua..
tapi nak update blog aje tak dapat...biasalah kat sini takdak line...kalau ada pun tak kuat...
harini dengan pelik bin ajaibnya ada line wifi kat rumah...hahaha laju pulak tu..
So, dapatlah Aienn lepas rinduu kat sini :)

K belajar? hmm Alhamdulillah makin rajin,.,,hahahha acah je,..awal lagi kan boleh la.. >.<
takdalah.. belajar sem ni alhamdulillah semua okay lagi,,korang?

Kk dahhh...Aienn nak layan youtube jap then nak sambung study math :) wish me luck for quiz today..
k bye...Assalamualaikum..muachhh :*

Hakakkk manis,

My Pet