Thursday, January 23, 2014

BELAGAK... :P

Assalamualaikum n monim korang..

haa..ni Aienn nak citer sikit pasal sorang mamat kat Ask.fm yg agak belagak la.
Ayat dia..ya ampun...pagi-II dah buat org angin...

" Hey bro..,tolonglah jgn belagak sgt.
Ko ingat ko bagus ke???? "

sorry la bro..aku bukan apa..
bukan sengaja nak UPDATE-II ni...
tapi aku baca ayat ko...terus angin satu badan...
so, ni salah satu cara nak hilangkan marah aku la..
kalau ko tak rasa bersalah..
takpe..ko tak payah nak terasa la...

Pengajaran hari ini ::: 

guys..korang jgn belagak dgn mana-II org..
biarlah diorg je yg belagak dgn korang..
yg rugi nanti diorg..korang tak rugi apa-II pom...
coz diorg akan kehilangan kawan yg sebaik korang..

That's all from me.. :)
Buat bro...sorry aku update pasal ko dekat blog aku yg tercinta ni..\
aku juz nak kasi pengajaran buat semua kawan-II aku yg aku sayang je..
bukan apa bro...
so..,aku tak nak fikir lagi..
aku maafkan ko walaupom ko tak reti nak mintak maaf..

Budak kechik yg bengang,



No comments:

Post a Comment

My Pet