Friday, December 20, 2013

My Superb Lovely Frenz.. *Family 5ST1 SMKSI 2013*

ASSALAMUALAIKUM..n SELAMAT PETANG korang..

dear frenz,
i miss u guys so much..huhu #MukaNakNangess
TQ so much coz sudi jadi kawan buat Aienn..
bukan setakat kawan biasa buat Aienn
tpi kawan yg Aienn da anggap mcm FAMILY Aienn sendiri..
suka duka yg telah ktew hadapi bersama...m'wat Aienn rindu sgt kat korang..
sejujurnya...
Aienn happy sgt dpt kenal kawan-II mcm korang..
mcm-II ragam korang yg always wat Aienn tersenyum..

contohnya ::
Elah...kawan yg always setia dgn Aienn dari darjah 6 hingga form 5..
kawan yg selalu ada di sisi Aienn time suka mahupun duka..
kawan yg byk bgi semangat n dorongan kepada Aienn...
she always support Aienn.. *TQ girl :) love u so much

kawan-II yg laen pom apa kurangnye..
dgn lagak korang yg sweet, cute, manja n perhatian korang wat Aienn tu xterucap kata TERIMA KASIHnya..


TQ kawan
TQ sahabatku
TQ family 5ST1 ku
TQ sgt-II
syg n rindu Aienn wat korang tu xkan pernah hilang...
I LOVE U KAWAN
::::::so much:::::


TQ Asy for a wonderful video.. :) TQ so much boy..
I love it..n I am so sure that our frenz love it too...

ikhlas dpd 5ST1's naughty girl,

Wednesday, December 18, 2013

MISS U GUYS SO MUCH



huhu..rindu korang sangat-II...
btw..hampir lupa da tdi...Assalamualaikum n salam sejahtera guys..
OMG...niey bkn psal group OMG kat liga lawak superstar tpi OMG yg niey bermaksud Oh My God..
ok..izinkan Aienn teruskan ayat tdi...
OMG...korang..bru berapa hari berpisah dgn korang da mcm b'tahun-II xjupew..
seriously...Aienn rindu korang sgt-II
Aienn rindu sgt nk maen, blaja, makan, minum, giler-II sama korang..
hurmmm..nama korang akan always bermaen kat fikiran Aienn..

Si Putera yg kacak-II
-Asy
-PG
-Achik
-Nizam
-Zaim
-Erman
-Cuddin
-Cupiq
-Serah
-Amin
-Eyo
-Adi
-Sani

Si Puteri yg manis-II
-Sera
-Dayu
-Elah
-Tihah
-Ija
-Iqa
-Sue
-Ana
-Mimi
-Tirah
-Piqah
-Nono
-Juera
-Anis

macam mana ni..??Aienn da rindu kat korang sgt-II ni..
rindu eh kat perangai giler2 korang ;)

hopefully...dpt jupew korang...
miss u guys so much


My Pet